Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken i dina ögon

 

När jag fann mig själv

naken

i dina ögon

såg jag

min egen skönhet

 

Då såg jag

dig

 

och du stannade för alltid

i mitt hjärta

 

 




Fri vers av korpfjäder
Läst 324 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-16 11:39



Bookmark and Share


    LadyFool
ljuvliga ord, kort, enkelt, men så stark..behövs inget mer...
2008-02-18

  micke marin
Gott med någon som tillåter en att se sig själv utan skam. Här var det trygghet och klarsyn i kubik.
2008-02-17

  Lena Renman
Så är det, i förälskelse ser man sitt egna sköna speglas i den älskades ögon och tvärt om.

Lena
2008-02-16

  Carola Zettergren
VACKERT!!!
2008-02-16
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder