Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku - Istapp

 

 

På sin dödsbädd

ifrån mossig stugtakskant

gråter vintern.




Bunden vers (Haiku) av Carl O Andersson
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-16 15:14

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  DanSan
****************************

Underbar haiku som manar på våren
och värmen och istappen återvinns i
naturens eviga kretslopp, tankarna
snurrar till och man undrar om det är
samma vattendroppar som bildar en
ny istapp där nästa år?

*APPLÅD*

****************************
2008-02-16

  någonivärlden
Så sant, så sant!
Helt underbar :)
2008-02-16

  thyra
Fantastisk! :)
2008-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson