Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev i nuet

det är inte tanken på
att jag mist
din varma famn
eller dina djupa blickar
och lena händer som gör ont
nej dem minns jag faktiskt knappt
det som gör ont är när jag ser på den
allra sista bilden
jag tog på dig när det fortfarande var
vi
det som gör ont är att veta att den kvällen
var sista kvällen
jag träffade dig som
min

det som gör ont är rädslan om att
just detta ögonblick
kanske
är
det
sista




Fri vers av Nanna
Läst 453 gånger
Publicerad 2005-06-01 11:29



Bookmark and Share


  Lindah
Det här ger mig en klump i halsen av sorg, saknad, nostalgi, ödesdigerhet... tycker väldigt mycket om den.
2005-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Nanna
Nanna