Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vandring

~~~

smeker ömt din så välbekanta ryggtavla
i det stilla gryningsljuset,
känner så väl varje fåra,
varje grop,
varje ärr,
varje liten del av dig
efter långa vandringar över din kropp


vill aldrig sluta vandra över dina marker




~~~




Fri vers av Markattan
Läst 722 gånger
Publicerad 2005-06-01 12:37



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
åhhh...vilken härlig text...känner igen känslan så väl...bravo skrivet!
2005-06-06

    ej medlem längre
Väldigt vackert, ömt!
2005-06-02

  stannar kvar
Mycket fin, känner igen så väl. Gör mig riktigt glad av att läsa, ger en touch av saknad i mitt bröst. Vacker.
2005-06-01

  Mats L.
Fint, fint fint
2005-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan