Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tanke...

Hur jag än springer, kommer jag aldrig ifrån mig själv...

Men står jag still, vet jag inte var jag är...




Fri vers av Spir@
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-17 14:18



Bookmark and Share


  Viktoria Olausson
Ruggit igenkännande igen...
Kraaaaam
2008-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@