Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

725 sextvåsju

Ett sms i min utkorg; jag räknar dig

fem två fyra
ett litet steg för människan
ett stort steg för en myra

725 sextvåsju
en krypande känsla, ett slag i magen
och jag väntar ännu
på att någon ska ta det första steget åt mig

tre fyra fyra
rätt rätt fast fel
det finns för många strängar på en lyra,

ett berg och en dal
en siffra, ett ord, en mening
blir mer än banal om man tittar.




Fri vers av emellertider
Läst 619 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-17 18:14



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
teknikens under
lämnar mycket att sakna
tänk vad fel det kan bli
med denna T9 metod
kul läsning
att bli ett nummer...
istället för
ihågkommen...
och efterlängtad...
Snyggt!
Åsa
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

emellertider