Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

anonym vän




till dig min vän

som finns i skuggorna

men ändå nära

på avstånd

saknar dig på nya sätt

vartefter tiden går




Övriga genrer av emilf77
Läst 363 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-02-17 19:37



Bookmark and Share


    sunnanvind
Gillar den här...den har ett budskap som jag tar till mig!...Bokmärker !
2008-02-20

  isabel louise
väldigt fint om din vän...
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77