Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en menlös dikt


menlös

Onödig är denna dikt,
men att skriva den är min plikt.
Kan inte lämna alla själva,
detta får mig att ständigt välja.
Välja mellan liv och död,
detta är mitt enda levebröd..




Fri vers av  det är jag 
Läst 397 gånger
Publicerad 2005-06-01 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

 det är jag 