Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storm

Vad gör man ute på havet när det stormar?

När man inte kan komma i land i rädsla av klipporna?

När man inte kan stanna på havet för alla vågor?

Ska man dyka i vattnet och hoppas på en räddning?

Ska man stanna i båten och styra undan vågorna?

Vågorna som dränker det som en gång var vackert.

Vågorna som kan skölja en i land.




Fri vers av  det är jag 
Läst 400 gånger
Publicerad 2005-06-28 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

 det är jag 