Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svar

Den som vet svaret vet inte frågan,
den som har frågan vet inte svaret.




Fri vers av  det är jag 
Läst 351 gånger
Publicerad 2005-06-03 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

 det är jag 