Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så länge hjärtat slår....


När du kom
torkade mina tårar

när du kom
blev mitt hjärta helt

när du kom
blev livet värdefullt igen

när du kom
lärde du mig om kärleken

när du kom
visade du livets många små vackra ting

när du kom
talade du om hur mycket jag betyder för dig

när du kom
gav du mig massor av vackra minnen för livet

och jag kommer
att vara hos dig så länge hjärtat slår och mina andetag består




Fri vers av My Passion
Läst 431 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-18 20:36



Bookmark and Share


  Gråsparv
Fin text, som verkligen får en att längta till verkligheten... :\')
2008-02-19

  Dessie 35
fin text den rör mig
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

My Passion
My Passion