Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En oändlig berättelse


Varje människas
liv är

som en saga
där sidorna
aldrig tar slut

som en saga
där språket
inte räcker till

som en saga
där sidorna
är oändliga

som en saga
som innebär
både sorg
och lycka

som en saga
som omfattar
oss alla

som en saga
som börjar om
där den slutar







Fri vers av My Passion
Läst 436 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-19 18:19



Bookmark and Share


  berxper
Kloka ord! Djupt och filosofiskt.
Evigheten...
2008-02-19

  Larz Gustafsson VIP
Eller som en skräckfilm.
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

My Passion
My Passion