Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen , kom till mig


I fullmånens sken
vaknar natten
världen glittrar
hypnotiserad
i älskades klagan
lidelsens bevis

Månen
kom till mig
förverkliga mig
gör mig fri
fängsla mig
i din sken

Med gnistrande steg
dansar du
Förälskade ögon
ser dig med längtan

Månen
kom till mig
lyssna på mitt hjärta
belys skuggan
inom mig
med din spegel av pärlor
då min älskade
ser på dig
och ge mig nytt mod

Låt mig smälta
ihop med dig







Fri vers av My Passion
Läst 414 gånger
Publicerad 2008-02-22 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

My Passion
My Passion