Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill springa!

När jag såg dig komma gående
Snöflingor fastnade
Du var aldrig vackrare då
Har inget vettigt försvar

Jag kommer att förlora varje gång
Jag är inte som du
Stark fin och leende mot världen

Vill springa och gömma mig som när jag var 4
och blev rädd för tomten

Men jag är vuxen och måste stå upp
Stå kvar
Spela med och skratta gott
Trots att jag kan förlora allt jag någonsin vunnit

Risken man får ta
När man äntligen hittat hem




Fri vers av Fia-Lotta
Läst 199 gånger
Publicerad 2008-02-19 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fia-Lotta