Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

typiskt mig

Det är så typiskt mig att hoppas på något
Det är så typiskt mig att tro
Det är så typiskt mig
att förhasta mig
Bara för att jag så förbannat gärna vill bli kär

Men mest är det att jag blir kär i kärleken
Eller att kärleken blir kär i mig
Det är sällan ömsesidigt




Fri vers av Fia-Lotta
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-19 01:03



Bookmark and Share


    Seud P Myno
Vi kallar det förälskelse
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Fia-Lotta