Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekymmer ooc

Så beroende, så avskiljt.
Väldigt nära, väldigt långt borta.
Väntat, oväntat.
Klicka på, klicka av.
Trasslas in, redas ut.
Koppla upp, koppla ned.

När får jag se dig på andra sidan skärmen igen?




Fri vers av Phantasmagoria
Läst 321 gånger
Publicerad 2008-02-19 03:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Phantasmagoria
Phantasmagoria