Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hämnd...och annat..


Ett snabbt beslut

En gyllene sax mot din hals så sprittande vacker.
Ett knipps så slående lätt.
Jag för och du vill bli förd.
Jag rör och du vill röras.
Du ber och bönar.
Jag kontrollerar och vill höras.
Ett och två blir fyra.
Inget bestäms mina krav är så dyra.




Fri vers av Phantasmagoria
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-21 01:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Phantasmagoria
Phantasmagoria