Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden

Tyst, tyst, tyst!
Hör du tystnaden?
Håll andan, tänk inte!
Lyssna till tystnaden!
Som ett oändligt tomt och mörkt gravvalv gapar tystnaden mot oss.
Den är så enorm och högljudd att det slår lock för våra öron.
Tystnaden når in i vår hjärna och konsumerar den tills allting nästan exploderar.
Öronbedövande oväsen!
Förbannade oljud!
Upphör!
Försvinn!

Tyst, kan du höra tystnaden?
Den har tystnat.




Fri vers av Phantasmagoria
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-20 00:28



Bookmark and Share


  isidore
Gillar, mysigt. Sen såg jag att du har god smak också. grattis!
2008-07-21

  Larz Gustafsson VIP
Leave in silence...(Depeche Mode)

Don\' t walk away in silence (Joy Division)

Hur skall de ha det egentligen?

Nåja.
Tystnad tycker jag kan vara oerhört befriande.
Just nu störs jag av sonens spelande...
Musik som jag finner totalt intetsägande strömmar ofta ut från hans gemak.
2008-02-20

  idaberg
skrivit med en otrolig kraft,
jag gillar det (:
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Phantasmagoria
Phantasmagoria