Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det du inte säger

 

Du håller dina händer

där jag inte ser

och jag blundar

för att veta

det du inte säger

 

Om du släpper mig

faller jag

och jag väntar

för att veta

det du inte säger

 

Du andas i mitt hjärta

när jag faller

och jag älskar

för att veta

det du inte säger




Fri vers av korpfjäder
Läst 405 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-02-19 22:17



Bookmark and Share


  street
vacker
2009-01-12

  fuckheads
den gick rakt in i mig, så underbart bra skriver du. du har en talang å ja avundas dig lite ganska mycket.
2008-02-20

    Suz
Visst är det jobbigt att inte veta.
Ibland vill man bara höra allt rakt ut, lyssna till varje ord.
vackert.
2008-02-20

  berxper
En beskrivning om känslor... utan ord! Smakar på dem.
Dina känslor...
Intuition

Blundar, väntar, älskar...för att veta!
2008-02-19

  Carola Zettergren
AJ vackert!
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder