Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läste att hösten just håller på att möta våren...


Möte

 

Hösten ännu här;

vintern ej än hittat hit

 

- våren på tröskeln




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 455 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-20 15:11



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja nog är det konstigt hur det har blivit..snyggt haikat!!!!
2008-02-20

  berxper
...oj, vad fyndigt!
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP