Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu är allt fel

Nu är allt fel
och det är allt som går att säga
Att sakta men säkert förtvina
Då värme och rosor blir för fina
Ett rop från dig
En dag för sig
Och världen växer
men allt är fel,
inget går längre att göra
Du har nu någon annan att röra

En kväll, en morgon, ett helt dygn
ännu ett sår att sy med ett stygn
Likt månen och solen och alla små stjärnor
Du är för långt bort
Nu är allt fel
Rösten bleknar
och världen krymper
Inget ljus här längre lyser
För ögon rinner och hjärtan fryser

Nu är allt fel,
du är för långt bort




Fri vers av e'
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-20 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e'
e'