Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

perfektion

Ett andetag till
för snart så är hon där
Perfektion

Ni tog henne till den plats
där hon har ännu bara börjat ta sats
Träden växer tätare,
Jag är inte instängd längre

Sånger och glädje
utanför hennes dörr
En tystnad och saknad
som aldrig någonsin förr

Ett steg till
Nu är det hon som har kontroll
Perfektion

Allt som någonsin strävats mot
uppnås men aldrig riktigt fullt ut
Hon är fångad i sig själv,
Ni knöt en allt för hård knut

En motgång till
Nu är det är jag som har kontroll
Perfektion




Fri vers av e'
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-03 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e'
e'