Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ångest av ingenting

En stor affär av ingenting,
ånger nog för allt
Je n'en peux plus

Dagarna går,
flyter förbi
Mais je n'en peux plus

Jag behöver inte det här längre




Fri vers av e'
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-06 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e'
e'