Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I en änglalik dunge .


A Hymn to the Ancients

Sprudlande ljus
Kvittrande ljud
Gräver sig genom lövkronorna
Likt vinden
Smeks gräset
Hyttrandes livet
Som skalbaggen vertikalt
Uppför det största trädet
Nästan onormalt ..

En dröm
Att jag skulle få ligga där
Mitt i dungen
Få vara kär
I livets stillsamhet
Att få upplevelsen
Smeka mig gudomligt
Jag kan titta på detta kort
När som helst
Och efter att jag sett
Så känns det underbart




Fri vers av Rojiva
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-20 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rojiva
Rojiva