Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glashud och torkat blod


sprickorna vidgas

andetag för andetag

sekund för sekund

marken själv knakar och öppnar upp

ät mig, jord... tankens acceptens

frigör mig...

jag faller

förväntansfull

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-20 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen