Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar/känslor under deppresiv episod


Sopa lyckan under mattan

Nu har jag kommit till den punkten att mina drömmar som jag trodde var vävda av stoft gått upp i rök... lyckan är sopad under mattan och det känns som jag gått vilse på en stig i skogen en regning dag.

Mina skrik inombords ekar, ekar i den tomhet som tagit plats inom mig.
Jag är på bristningsgränsen, på väg att explodera känns det som..
Det finns inga ord till tröst, jag är slagen och besegrad, emotionellt splittrad i miljontals bitar...

Så mycket som jag låter vara osagt, jag vågar inte blotta mina innersta tankar... det är för skrämmande.. dem är mörka och undangömda djuptt inom mig... jag har sopat lyckan under mattan.




Fri vers av just2sweet
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-21 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

just2sweet
just2sweet