Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara vara nära

det är svårt att förklara
hur hud längtar efter hud
kropp efter kropp
efter närhet, ömhet
hur hjärtat lätt
slits ur bröstet
jag vill bara vara nära

det är svårt att förklara
hur törstig jag är
inte efter vatten
efter närhet, ömhet
efter kärlek
jag är svältfödd
jag vill bara vara nära

det är svårt att förklara
hur mycket jag saknar
trygghet och värme
närhet och ömhet
längtar efter barndom
som ger tillbaka
något lite av det jag saknar
en enda längtan
jag vill bara vara nära




Fri vers av Emelie-Caroline
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-21 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emelie-Caroline
Emelie-Caroline