Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är din tid

det är dig jag vill vara med
varför stör så många?
- låt mig vara
tiden springer sin väg
jag vill bara vila vid
dina fötter
jag hinner inte
tiden räcker inte
så mycket att göra
så mycket att göra
jag vill, men klockan springer
jag orkar inte, måste sova
mitt dåliga samvete
din röst kallar mig
och jag som svarar
- låt mig vara
det är dig jag vill vara med
tiden springer sin väg
jag slösar
det är din tid,
min tid vid dina fötter
mitt liv i din blick
det är dig jag vill vara med




Fri vers av Emelie-Caroline
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-21 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emelie-Caroline
Emelie-Caroline