Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fasta

tiden tar mig närmare dig
varje dag
längs vägen
vandrar du före mig?
korset som segertecken
försoningen
livet
och där dör Du
tiden tar mig närmare dig
dagarna går
jag går
vill följa dig
dina fotspår
kärleken
tiden tar mig närmare dig
jag orkar inte följa
förnedring
i varje steg
vilken människa
kan gå samma väg som du?
tiden tar mig närmare dig
närmare ditt liv
din död
din uppståndelse
du sträcker ut en hand




Fri vers av Emelie-Caroline
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-24 12:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Suverän poesi om en Suverän!
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Emelie-Caroline
Emelie-Caroline