Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fem kulor och en tom kammare




vår kärlek


som rysk roulette


med dåliga odds





















men jag chansar.....




Övriga genrer av emilf77
Läst 325 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-02-21 21:21



Bookmark and Share


  mayhem and order
Bra att du chansar.
De flesta av oss är ju så fega.
2008-02-26

    Melona
grym!

att leva
är att våga dö...

applåd!
2008-02-24

  Mike
grymt snyggt skrivet!! älskar liknelsen.
2008-02-21

  octobertragedy
jag älskar den här liknelsen. och slutet. snyggt!
2008-02-21
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77