Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skåpmat


~mellanrum~

~~~

varmt hudnära
ändå mellanrum så himmelsvida


du, kom närmare


~~~




Fri vers av Markattan
Läst 418 gånger
Publicerad 2005-06-03 15:47



Bookmark and Share


  Kiina
Åhh den här tycker jag om. Texten får mig att känna den där vackra längtansfulla känslan!
2005-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan