Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minne som skapar drömmar




genom stormpinad skog

vi sakta gå

vägen hem för oss två



anade hur du vackert log

just då

och vad jag senare skulle få




men sedan drömmen dog

vi var inte två

jag skulle aldrig dig mera nå....








Övriga genrer av emilf77
Läst 318 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-24 08:14



Bookmark and Share


    CaMillA
En känsla som känns igen... vackert.
2008-03-03

  mayhem and order
\"anade hur du vackert log
just då
och vad jag senare skulle få\"
härligt lekfull känsla får jag i kroppen
men det är sällan livet blir som man tänkt, på gott och ont va?
2008-02-26

    Ivy-Jean
väldigt vackert!
2008-02-25

  Michaela Dutius
Mycket vacker emil - om hur livet inte alltid ger oss det vi drömmer om
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77