Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

har du hört det

har du hört det
svaga ljudet
av
regn
på taken
en marsmorgon

våren dröjer sig
kvar
vintern har rest till Polcirkeln

i mina tankar finns
alla årstider
bevarade

har du hört det
svaga ljudet
av
regn
på taken
en marsmorgon

våren dröjer sig
kvar
vintern har rest till Polcirkel




Fri vers av Laertes
Läst 275 gånger
Publicerad 2008-02-24 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laertes
Laertes