Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturligt illamående

Julstjärnan sög av granen.
Påkblå kulor penetrerar savig stam.

Darrande barr singlar ejakulerandes ned mot tät rya.
Tomten kopulerade världen.

December luktade en aning av januari.
Existensmedium.

Mumma för själen.

Tritonusviberationer.

I min värld existerar allting och lite till.

Den solitära umgängeskretsen.

Att försöka förföra dig är lika tungt som att förstöra mig.




Fri vers av Dr Jimmy Johansson The 777
Läst 435 gånger och applåderad av 14 personer
Utvald text
Publicerad 2008-02-24 19:46



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Kategori ett slask, hur i h-vete kan detta kadaver till text bli utvalt ?
2019-02-03

  MeAmmie VIP
En sån kick rakt i fejan! " Att försöka förföra dig är lika tungt som att förstöra mig" så jävla bra!
2008-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Dr Jimmy Johansson The 777
Dr Jimmy Johansson The 777