Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"boiling brain\"


väntan

väntar
på vad då?
på att allt ska bli bättre?

väntar
väntar
tiden går

jag ligger här
och väntar

har hört att hjärnan
kan läka ihop
repareras

men vad hjälper det mig nu
jag väntar
på vad då?

vore trevligt att kunna koppla
en vanlig tanke med en annan
utan att det blir kortslutning

det tar tid
säger de som vet
det tar tid
för hjärnan att läka

jag väntar

på att jag ska kunna välja
utan att få panik
över att jag inte vet
vad jag ska välja

det blir bättre
ja, myrsteg fram
men får panik ibland

ja rätt ofta
jag är inte bra på att vänta
man har alltid sagt mig
att tålamod
inte är min främsta kvalitet

här ligger jag nu
och väntar

livet går vidare utanför
jag är rädd att jag inte
ska tas på allvar igen

att de ska pressa mig
att klara allt det där som inte går
att de inte ska förstå

jag väntar
medan hjärtat slår
kan jag göra annat
än vänta?

försöka tänka
att det blir bättre
ändå




Fri vers av Marreb
Läst 339 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-24 22:04



Bookmark and Share


  Burn
ingressen säger egentligen allt... att vänta ut något är inte kul. tycker om den här dikten. man riktigt känner hur du upplever det.
2008-02-27

  Mattias Josephson
gripande text. du talar för många.
2008-02-25

    ej medlem längre
Underbara rader, berörande o starkt skrivet, det blir bättre, med every heart beat promise!
2008-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb