Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är svårt att förstå tomheten, saknaden...


Tsunami

Var är vindarna nu
de fyra vindarna
och var är din söta kärlek
eldflugor, myggorna
vi lekt med om natten
i sanden vid det stora havet?
Är allt som var,
borta, eller minns jag bara?




Fri vers av Jan Seilitz
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-25 02:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Seilitz
Jan Seilitz