Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

masai mara

~~~


i skydd av nattens mörker
släcker en gasellhjord
sin törst


nära, nära,

en leopard




~~~




Fri vers av Markattan
Läst 539 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-02-25 12:15



Bookmark and Share


  stronza
mycket stilla och fin, trots faran
skickligt beskrivet
2008-02-26

  Maria T
Jag upplever en strid
på liv och död.
Fint skildrat.
2008-02-25

  Åsa Gustavsson VIP
Där lär vara fint också. I LOVE AFRICA
2008-02-25

  © anakreon VIP
Välkommen som stödjande mdlem i Massai Swedish Partnership!
2008-02-25

    Lars Gullberg
jag hör dej viska texten tyst
2008-02-25

  Carola Zettergren
Sååå snyggt!!!
2008-02-25

  Jessica Ebbesson
Safaristämning väl förmedlad i dina ord!
2008-02-25

    Bodil Sandberg
Och bilden målas upp direkt..som om någon satt en tavla framför mig..så snyggt så snyggt!!!!
2008-02-25

  Stardust VIP
Att leva innebär vissa risker....
2008-02-25

  Ulf Lagerholm
detta är mer än gott, tokälskar koncentrationen, den träffsäkra bild du skapar, kärleken till en sån här text är blixtsnabb, lika överrumplande som lopardens språng kan komma
2008-02-25

  Larz Gustafsson VIP
Kenya.
2008-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan