Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minne - Oförglömligt Ljuvligt

 

 

Kåt?

Förlåt

 

men kan ej glömma

huru känslor strömma

 

just den gången

jag hölls fången

 

utav Eros

samt av Pothos och Himeros

 

och där dans samt sång av musa

fick vårt blod att rusa

* * * * *

Öronsus

glädjerus

 

stånk och stön

dröm så skön

 

och i dimma

allt försvinna . . .

* * * *

Sedan nakna

båda vakna

 

loja, slappa

hjärtan klappa,

 

för attt aldrig glömma

känslorna som strömma.




Fri vers av Carl O Andersson
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-25 13:17

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  mare VIP
..ljuvliga hettans stund.....härlig..
2008-02-25

  DanSan
\'**********************

Erotik på hög nivå vännen!!!
hehehe . . . där fick du till det
ordentligt *ler*

*APPLÅDER*

***********************
2008-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson