Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skåpmat


~mellanrum II~

~~~

varmt hudnära
ändå mellanrum så himmelsvida

däri lägger jag
all min kärlek
all min längtan
allt mitt hopp


i avvaktan på
att du ska finna vägen åter



~~~




Fri vers av Markattan
Läst 429 gånger
Publicerad 2005-06-04 14:04



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Det som behöver sägas synes redan sagt ... Men tycker om den och instämmer med föregående kommentarer ...
2005-06-10

  Cattis Rönn
vacker och längtande dikt...gillar uppdelningen av den...bravoskrivet!
2005-06-06

  stannar kvar
Så fruktansvärt vacker, blir djupt rörd. Älskar den.
2005-06-04

    ej medlem längre
Åh så vackert, den läste jag om många gånger!
2005-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan