Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att känna (ingenting)

 

jag letar efter orden
som kommer att få
dina ögon att mörkna
till död
till svart och förintelse

 

jag letar efter känslor
vilka som helst
något som gör ont
innanför huden
i förhållande till dig

 

det tar aldrig slut
och det har inte ens
börjat
ändå har det tagit
så många år
så många liv

 

och bokstäver
bildar aldrig meningar




Fri vers av Sländan
Läst 499 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-26 20:51



Bookmark and Share


  Pontus W.U
älskar den här, speciellt i kontext med de sista raderna. strålande!
2008-02-26

  Матрёшa
oj, detta är nog en av de bästa texter du skrivit!! Jag gillar verkligen diktens form. Sen tycker jag du verkligen fångat den där känslan av att leta efter någon sorst beskriving, definition om vad den där likgiltigheten är..

sista meningen är perfekt i sammanhanget! Du har fångat den där känslan som liksom ligger o skaver. Jag känne rigen mig =) tack!
2008-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan