Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven efter att jag upptäckt att rosbusken tydligen tålde mer än jag trodde..


rosbusken







våra rosor


som jag klippt ner






överlevde oss


likt alla minnen





Övriga genrer av emilf77
Läst 330 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-02-26 21:16



Bookmark and Share


    CaMillA
Få ord men så mkt, känsla! kanonvackert skrivet!
2008-03-03

  NågonAnnans
ja rosoenbuskar har en enorm livskraft och kan leva länge, länge. Fint skrivet!
2008-02-26
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77