Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du gör mig illamående på ett alldelles speciellt sätt. Jag hoppas att ingen annan behöver uppleva den känslan för den är allt annat än trevlig.


Tur att du aldrig kommer att se det här, du som inte tål sanningen

Jag gråter, men det är det ingen som ser.
Jag är så trött på det här.

Vi är slut.

Det var så längesedan, varför kan du inte lämna mig?
Jag mår så dålig av dig.

Att man kan vara olyckligt kär vet jag,
men vad kallas motsatsen

lyckligt okär?

Jag var aldrig kär i dig,
blotta tanken på dig får mig att vilja springa fort, eller spy.

Spy upp allt som du någonsin berört,
göra mig av med dig för gott,

Jag vill inte ha dig tillbaka,
jag vill att du ska försvinna!
Lämna mig ifred!




Fri vers av någon
Läst 237 gånger
Publicerad 2008-02-26 22:32



Bookmark and Share


  NågonAnnans
jag har gått igenom exakt samma sak så jag kan gott förstå din känsla. Bra skrivet av dig!
2008-02-26
  > Nästa text
< Föregående

någon