Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Pyjamasjävel

chäfens pyjamas e randig.

Det var på pyjamasträffen tillsammans med dom andra höjdarna.

Men dom hade givetsvis kavajer och fina fina byssan utanför pyjamaserna. En slips a´la carte dór. Fisförnäm fäktad kråsskjorta.
Parfymindränkta engångsstrumpor.

dessa herrar med köpta leénden och lånade tänder från Riksbankens handelsutskott. Men dom hade färgat tårna röda. Rosa och violetta. Sedan satt dom där vid ovala runda bordet och var mycket viktiga. Svarade på frågor. Ställde frågor.

Men ingen frågade vilken typ av pyjamas dom hade under kostymerna,
och vilket nagellacks-märke dom köpte ? och vart dom gick för att få pedikyr och manikyr.

Istället så satt dom där
och väntade på att få komma hem

komma hem till bullibumpa
och pyjamastimmen

och allt det där
jävliga

när man jobbar som ett svin
för att bevisa

att man Ä R en pyjamasjävel

stackare..

dom borde få lite mer lön
för vem vill sova sittandes med pyjamas på jobbet

och samtidigt ha en varm svettig viktigkostym på sig?

Göran Persson?

Fredrik Reinfeldt?

Stackarna..




Fri vers av Absint
Läst 542 gånger
Publicerad 2005-06-04 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Absint