Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MAUTOMATEN

 

 

Jag satte mig på knä
gapande öppen käft
pekade med fingret in

mata!

va?

mata!!

vadå?

mata sa jag!!!

men..

men vad!?

sen matade hon mig.

mm...mmm...

mer?

ja! bara mata på!

( MAUTOMAT )

mer?

...mm...bara lite till!

( MAutomat )

så?

hrmm..( svälj)..ja...klar!

))) raaaaaaaap ((((

va fan va de!?

vilket?

det där..matningen!?

äh..de va inget..

jaha..vad var du nu då!?

en fågelunge fattardu väl!

 

bah! feeed me!!

 




Fri vers av Absint
Läst 691 gånger
Publicerad 2005-08-04 00:23



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Hahaha LOVE U! ;)
2005-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Absint