Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ROT

 

När pälsen

sprang upp

ramlade knapparna ner




Bunden vers (Haiku) av Absint
Läst 685 gånger
Publicerad 2005-08-02 18:20



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
härlig
ohc sensuell på något vis
2005-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Absint