Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trållmakt

 

 

-var e mina mentos!

-båtta


 

-vaddå borta!?

-båtta..


 

-MEN VEM F^N HAR TAGIT MINA 
FRUKT MEEEENTOOS !?

 

-trållen..

-TROLLEN!? VILKA J^VLA TROLL!?



-trållen

..igår stoppade jag i mig en hel rulle och bara tuggade..mmm




Fri vers av Absint
Läst 959 gånger
Publicerad 2005-08-06 14:26



Bookmark and Share


    Timon
Förstår inte alls denna.....ser ingen vits med den....
2006-01-15

  Trollfia
UNDERBAR!! Speciellt de rosa, de e mina favoriter...............och nu denna lilla mentosdikt........
2005-10-22

  leopardia
härligt charmig.
2005-09-14

  Fredric
Tokig? ;-)
2005-09-06

  Elin S
Hahaha, jag kan inte sluta skratta! Tokkott?! Bängfillefjäng och allmänt tokdårig är denna. HÄÄÄRLIG!
2005-09-05

  Jessi
*asg* Hög skratt och mysfaktor på den här!
2005-08-29

  Pii3
Jag gillar bara dom rosa... *hehe* Tar någon mina rosa blir jag rasande...
2005-08-10

  Smultris
*Ler Massvis*

Mysig ju...
2005-08-06

  madinsane
eller helt gaaaaalen!!? ;)
2005-08-06

    ej medlem längre
*asg* Är du lite frustrerad eller? ;o)
2005-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Absint