Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla Ensam

du är så vacker lilla ensam
precis som en stjärna
runt omkring dig mörker
och inom dig ljus

nätterna faller lilla ensam
precis som då
är det nu
det blir vår




Fri vers av Blomman på Tapeten
Läst 364 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-28 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blomman på Tapeten