Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inkräktare

Stäng ute mig,
för jag vill inte vara med
lämna mig här
jag är trött på att aldrig få veta

Någon viskar i mitt öra
Saker jag aldrig skulle höra
Jag växer
ifrån dig
Dagar känns som år,
Minuter känns som timmar
vi slutade leka för länge sen,
verkligheten blev min bästa vän
inget mer mamma pappa barn
för ni är
perfekta

stäng ute mig,
jag hjälper mer än gärna till
nästan som om jag verkligen vill
nu slutar jag kolla in
nu slutar jag ...




Fri vers av e'
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-28 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e'
e'