Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan man sjunka för djupt i varandras blickar?






isåfall föll vi igenom.










Övriga genrer av flumm
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-29 13:42



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Från allt till inget
2008-03-16

    vemod
oj, vad häftig! Gillar skarpt!! :)
2008-03-02

  Carola Zettergren
UJJJ snyggt!!!
2008-02-29

    tilovi
Det var otippat. Men jättefint.
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

flumm