Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så fick livet färg




Din skam bottnade i våra hjärtan

 

 

Jag kom med min bön

och bad om dig

all din rädsla

mot min förlåtelse

 

Du tog emot

öppnade dina ögon

och allt du sa dränktes

i min förtvivlan

 

Så sa du

en blick genom mig

din skam bottnade

i våra hjärtan

 

Aldrig har jag älskat någon

som jag älskade dig

när dina ögon

sa förlåt

 

 




Fri vers av korpfjäder
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-29 14:11



Bookmark and Share


  octobertragedy
om förlåtelse, helt makalöst skrivet, det händer att jag får rysningar av texter. fick det av den här!
2008-03-02

  berxper
Att verkligen vilja förlåta.
Att den andre verkligen vågar bekänna,
släppa ut..
..och sedan mötas med öppna sinnen,
kärlek och förståelse.

\"när dina ögon sa förlåt\" Det ärliga uppsåtet,
att mena det från hjärtat.
Jättebra.
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder